Vissevasse

VISSEVASSE designer visuelle historier – uden start eller slutning. Det er helt op til den enkelte at tilknytte følelser, tanker og minder til deres motiver.

VISSEVASSE er et design og papirstudie i København, der har en stor kærlighed til grafiske produkter. Bag mærket står Dorthe Mathiesen og Karsten Noel Poulsen.

Stilen er nordisk og minimalistisk, tilsat sarte pasteller, poesi, nostalgi og stof til eftertanke.

Filosofien er kvalitetsprodukter, du kan have i årevis.

VISSEVASSE sætter en ære i at være miljøbevidste, og derfor er deres kort og plakater siden 2018 trykt på svensk FSC certificeret papir i Danmark.

Puslespil, kalendere, notesbøger og andre papirprodukter bærer ligeledes FSC-mærket.

FSC mærket er din garanti for, at du kan købe papirprodukter med god samvittighed. Produkterne er fremstillet af materiale fra ansvarligt drevne FSC certificerede skove, genbrugsmaterialer og andre kontrollerede kilder.

Kort og plakater bliver trykt i Danmark, hvor der bliver brugt miljøvenligt blæk, der bla ikke indeholder giftige tungmetaller.

Spil og notesbøger produceres af et belgisk firma i Kina. Firmaet sætter en stor ære i miljø-, kvalitets- og helbredskontrol og sikrer gode arbejdsvilkår i alle led. Deres fabrik arbejder mod at blive en “zero-waste” fabrik og CO2 neutrale.
Alle produkter, der produceres her, er FSC certificerede og er produceret med blæk, som lever op til europæiske standarder. Transporten fra Kina foregår med skib og ikke med fly for at mindske CO2 udledningen under transporten.

Også på kontoret i København arbejdes der løbende med at formindske CO2 udledningen.
Det sker blandt andet igennem affaldssortering på både kontor og lager.
Kantineordningen er primært vegetarisk.
Der er masser af grønne planter til at skabe et bedre indeklima.
Alt papir er FSC certificeret.
Tryksager som for eksempel klistermærker og retursedler bliver miljøkompenseret.

Kurv

Adresse

Mit Grønne Liv ApS
Sommerfuglen 11
7190 Billund
Tlf.: 70 60 58 38
CVR.: 3642 8236

  • Køb nu
  • Køb nu
  • Køb nu
  • Køb nu
  • Køb nu