Aktivt kul luftrensepude

kr. 99,00 Inkl. moms

5 på lager

Aktivt kul luftrensepude fjerner effektivt lugt og fugt. Du kan bruge den i hjemmet, bilen eller sportstasken.

Eller du kan lægge den i køleskabet og den vil hjælpe med at holder dine madvarer friske i længere tid og bl.a forlænge holdbarheden af bl.a. frugt og grønt.

Kulpuden fra Sumi House kan forlænge holdbarheden af bl.a. frugt og grønt. Du kan også lægger kulpuden i frugtskålen hjælper den med at frugterne ikke rådner så hurtigt.

Du kan bruge Aktivt kul luftrensepuden til mange forskellige ting og steder. Brug den f.eks. til at fjerne dårlig lugt i køleskabet, bilen, skoskabet, sportstasken, i vasketøjskurven eller et hvilket som helst andet sted hvor du ønsker at fjerne dårlig lugt. Bambuskullet i puden absorberer fugt og generelt sundhedsskadelige partikler.

Granulat fra aktivt kul er lavet af rester af bambusplanter og er overskudsproduktet fra bambusindustrien. Kullet fremstilles ved at brænde bambusresterne ved høj varme og derefter nedkøle trækullet.

Aktivt kul af bambuskul indeholder et finmaskede net af små huller og alle de mikroskopiske huller, har en absorberende effekt, der gør at de dårlige partikler bliver absorberet og forsvinder fra omgivelserne.

Absorption er kodeordet for den naturlige proces, som giver kullet den rensende effekt, da det har betydning for en partikels evne til at fastholde et molekyle i den indre eller ydre overflade.

Se også vores andre produkter med aktivt kul

Puden skal genaktiveres 1 gang i kvartalet dette gøres ved at ligge den i direkte sollys i 4-6 timer, derefter virker den på ny.

Puden indeholder 200g aktivt kul fra bambus. Bambuskullet kommer fra Vietnam og er 100% naturligt og kemikaliefrit.

Holdbar i 2 år efter udpakning.

INCI: 100% bambuskul

INDHOLD: 1 stk.

Andre købte også