Bambuskul To Go stav

kr. 99,00 Inkl. moms

20 på lager

Bambuskul To Go staven fra Sumi House er meget praktisk at have med på farten, den renser vandet for bl.a. kalk, klor og andre urenheder. Samtidig afgiver den mineraler som bl.a. magnesium, calcium og kalium til vandet.

Placere den i vand i din drikkeflaske f.eks. en af de flot og praktisk drikkeflaske fra AYA&IDA, og tag den med på farten. I løbet af ca. 4 timer har du rent, blødt og mere velsmagende drikkevand.

Det finmaskede net af små huller og alle de mikroskopiske huller, har en absorberende effekt, der binder skadelige stoffer, og absorberer op til 75% kalk, klor og andre urenheder.

Absorption er kodeordet for den naturlige proces, som giver kullet den rensende effekt, da det har betydning for en partikels evne til at fastholde et molekyle i den indre eller ydre overflade.

Inden du tager den i brug skal du skyl bambuskul staven i koldt vand uden brug af sæbe. Derefter skal den koges i en gryde i 10 min. Lad den tørre og køle helt af. Stil den i en karaffel/beholder med vand og lad den virke i mindst 4 timer. Bambuskul To Go staven skal genaktiveres en gang om måneden. Dette gøres ved at koge den i nogle minutter derefter virker den på ny.

Bambuskul staven fra Sumi House renser ca. 0,5 til 1 liter vand på ca. 4 timer. Ved dagligt brug har den en levetid på ca. 3 måneder. Derefter kan den med fordel stikkes i jorden ved potteplanterne, hvor den afgiver massere af mineraler til dine planter.

Hvis du også ønsker at have rent, blødt og velsmagende drikkevand i større mængder i dagligdagen, eller serverer det for dine gæster. Skal du bruge vores Bambuskul stav som kan rense 2 til 2,5 liter på ca. 4 timer.

Bambuskullet kommer fra Vietnam og er 100% naturligt og kemikaliefrit.

Se også vores andre produkter med aktivt kul

INCI: 100 % bambuskul

INDHOLD: 1 stk.

Andre købte også