Tilbud

Bente Medium – Stålmadkasse med 3 rum

kr. 190,00 Inkl. moms

Ikke på lager

Populær og praktisk madkasse

En stålmadkasse er et klimavenligt og bæredygtigt valg – et rigtigt godt alternativ til madkasser i plastik.

Denne stålmadkasse er formstøbt og har 3 rum til opdeling af mad.Den er ideel til børnenes madpakker, hvor der både er plads til rugbrødsmadderne eller en sandwich, samt forskellige snacks, som for eksempel nødder, frugtstykker eller grøntsagsskiver. Madkassen kan også med fordel bruges til salater, sunde snack til skovturen og meget mere. Fordelen med opdeling i flere rum, er at man kan undgå de ekstra madpakker, som pakkes ind i engangsemballage, eller andre små plastikbøtter. Derudover er det let at have flere forskellige ting i madpakken, uden at det bliver rodet sammen i løbet af dagen. Hvis du gerne vil have din sandwich pakket ind, anbefaler vi Bees Wrap til dette. På den måde undgår du engangsemballage som stanniol og husholdningsfilm.

Bruger du din madkasse til salater kan vi varmt anbefale dig at bruge en SPORK, som er en kombineret gaffel og ske, som er let at have med.

En stålmadkasse har en lang holdbarhed og er utrolig praktisk i brug. Den må komme i opvaskemaskinen, så rengøringen er let overstået.
En stålmadkasse optager ikke smag og duft fra madvarer.

Den er fremstillet af kvalitets stål og er brudsikker.

Stålmadkassen kommer fra danske Yummii Yummii.

BONUS:

Den leveres sammen med et lille grøntsagsnet, som er fremstillet af GOTS certificeret bomuld. Nettet er af høj kvalitet og er dobbeltsyet, hvilket giver den en lang holdbarhed. Nettet kan med fordel bruges til opbevaring af frugt, grøntsager, legetøj, og den er helt ideel til at have med på farten.

Dimension: 16,7 cm x 12,8 cm x 6 cm – 1000 ml

 

 

 

 

Andre købte også