Tilbud

Bento Medium – Stål madkasse med to rum

kr. 180,00 Inkl. moms

4 på lager

Praktisk og populær madkasse

BONUS – sammen med madkassen får du et lille grøntsagsnet.

Bento Box madkasse i stål er et rigtigt godt alternativ til plastmadkasser og engangsemballage. Derfor er Bento Box madkasserne fra danske Yummii Yummii også utrolig populære.

Madkassen er designet med udgangspunkt i skandinavisk minimalisme. Den naturlige stål farve gør, at din mad altid ser lækker og indbydende ud.
En madkasse med to rum, gør det let at opdele maden. Fordelen ved at have madkassen delt op med flere rum, er at man kan komme flere forskellige madvarer i madkassen, uden at de bliver rodet sammen i løbet af dagen. Der kan eksempelvis være rugbrødsmadder i den ene side og frugtstykker i den anden side. Hvis du gerne vil have dine rugbrødsmadder eller sandwich pakket ind, kan vi varmt anbefale at bruge bees wraps til at pakke maden ind i – fremfor brug af staniol og husholdningsfilm.

Boxene er fremstillet i miljøvenligst kvalitets rustfrit stål 18/8, som naturligvis er fødevaregodkendt. Madkassen er fri for kemi og plastik.
Madkasser fremstillet i stål giver en lang holdbarhed, og en anden fordel er, at de ikke optager hverken farve eller lugt. Derudover er de lette at rengøre, da de kan komme i opvaskemaskinen!.

Madkassen leveres sammen med et genanvendeligt net, som kan bruge til opbevaring af for eksempel grøntsager, frugt, legetøj og så videre. Den er ideel til at have med på farten. Nettet er af høj kvalitet, dobbeltsyet og lavet i GOTS certificeret bomuld, hvilket gør den både slidstærk og bæredygtig.

Du skal være opmærksom på, at madkassen ikke er lækfri. Derfor anbefaler vi ikke, at du bruger dem til flydende madvarer. Dertil kan du med fordel bruge FOOD’IE, som i øvrigt kan holde din mad henholdsvis kold og varm.

Dimension: 16,7 cm x 12,8 cm x 6 cm – 1000 ml

Andre købte også