Tilbud

Drikkeflaske – 500 ml

kr. 139,00 Inkl. moms

Flot og praktisk drikkeflaske fra AYA&IDA.

Hold dine drikkevarer kolde i 24 timer og varme drikke i 12 timer med denne skønne drikkeflaske.

Drikkeflasken er lavet i fødevaregodkendt stål 18/8. Den kan derfor bruges til både kaffe, the, vand eller hvad du ønsker at have med på farten. Dine drikkevarer kommer ikke i kontakt med plastik, så du skal ikke bekymre dig om kemi eller hormonforstyrrende stoffer.

Flasken er helt ideel til at give børnene med i skolen, ligesom den kan bruges til at have med til sport, hvor det jo er skønt altid at have koldt vand. Vi har nok alle sammen prøvet at komme hen til en drikkedunk med lunkent vand, og det er ikke det mest lækre. Det behøver du dog ikke frygte mere, for drikkeflasken holder virkeligt vandet koldt i meget lang tid, også selv om den har lagt i en varm bil for eksempel.

Er du mere til varme drikke så som the og kaffe, ja så kan flasken også bruges til det. Faktisk kan varme drikke holdes varme i 12 timer.

Designet på drikkeflasken er enkelt og elegant. Den passer perfekt ned i skoletasken, ligesom den er flot at have stående på sit skrivebord. Produkterne fra AYAIDA er både smukke og afbalancerede. De er skabt af innovative materialer med omtanke for miljøet. Materialerne er nøje udvalgt for holdbarhed.

AYA&IDAs drikkeflaske er lavet for at holde hele livet.

Flaskerne fås i farverne
Mint Green,
Matte Black,
Cool Grey,
Organic Peach,
Wild Blackberry,
Creme Beige,
Soft Rose,
Natural Silver;
Tropical Green,
Butter Yellow

Flaskerne fås desuden i 750 ml og i 1000 ml.

Se flere skønne produkter fra AYA&IDA her

Læs mere om AYA&IDA her

Andre købte også