Aftershave creme med rosmarin

DKK 199,00 Inkl. moms

Skøn genopbyggende og let Aftershave-Creme til normal – tør hud med indhold af økologiske olier, aloe vera og en dejlig frisk duft af rosmarin.

2 på lager

Varenummer (SKU): 100-17 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

SæbeRigets egen Aftersave-Creme er en let og fugtighedsbevarende dagcreme som kan bruges dagligt. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader den blød og velduftende, uden at huden føles fedtet.

Aloe Vera er kendt for at være lindrende og genopbyggende. Den understøtter hudens helingsproces hvis du har været udsat for solskoldning, har bandsår eller lignende. Plantesaften er fra økologisk dyrket Aloe Vera.

Rosmarin virker helende og hæmmer allergi og er derfor det perfekte valg til netop en Aftershave-Creme. Rosmarin har desuden en frisk og opkvikkende duft.

 

Indeholder 60 ml.

Holdbarhed er 1 år efter åbningen.

 

Yderligere information

Vægt 0.065 kg
Olier

Koldpresset og filtreret olie af økologiske tidselfrø

Duftolier

Økologisk Rosmarinolie, helende, beroligende og allergihæmmende

Fedtstoffer

Lanettevoks, fedtalkoholer fra kokosolie. Blødgørende og konsistensgivende. , MF-fedt, Vegetabilsk fast emulgator fremstillet fra rapsolie og naturlig mælkesyrer, VE-fedt, vegetabilsk fast emulgator fremstillet af fedtsyrer fra naturlige olier

Tilsætningsstoffer, konserverings og bindenings produkter

E-vitamin, udvundet af vegetabilske oliefrø, primært soja. antioxidant, Natriumbenzorat, forekommer naturligt i tyttebær og benzoharpiks, hæm gær- skimmelvækst

Udtræk og væsker

Økologisk Aloe Vera juice, plantesaft , Demineraliseret vand

Du kunne også være interesseret i...