Aktivt kul til køleskab

DKK 99,00 Inkl. moms

5 på lager

Aktivt kul til køleskabet fjerner effektivt lugt og fugt og holder derved dine madvarer frisker i længere tid.

Kulpuden fra Sumi House kan forlænge holdbarheden af bl.a. frugt og grønt. Du kan også lægger kulpuden i frugtskålen hjælper den med at frugterne ikke rådner så hurtigt.

Du kan bruge kulpuden til mange forskellige ting og steder. Brug den f.eks. til at fjerne dårlig lugt i bilen, sportstasken, i vasketøjskurven eller et hvilket som helst andet sted hvor du ønsker at fjerne dårlig lugt. Bambuskullet i puden absorberer fugt og generelt sundhedsskadelige partikler.

Granulat fra aktivt kul er lavet af rester af bambusplanter og er overskudsproduktet fra bambusindustrien. Kullet fremstilles ved at brænde bambusresterne ved høj varme og derefter nedkøle trækullet.

Aktivt kul af bambuskul indeholder et finmaskede net af små huller og alle de mikroskopiske huller, har en absorberende effekt, der gør at de dårlige partikler bliver absorberet og forsvinder fra omgivelserne.

Absorption er kodeordet for den naturlige proces, som giver kullet den rensende effekt, da det har betydning for en partikels evne til at fastholde et molekyle i den indre eller ydre overflade.

Se også vores andre produkter med aktivt kul

Puden skal genaktiveres 1 gang i kvartalet dette gøres ved at ligge den i direkte sollys i 4-6 timer, derefter virker den på ny.

Puden indeholder 200g aktivt kul fra bambus. Bambuskullet kommer fra Vietnam og er 100% naturligt og kemikaliefrit.

Holdbar i 2 år efter udpakning.

INCI: 100% bambuskul

INDHOLD: 1 stk.

Andre købte også

 • Drikkeflasker

  Drikkeflaske – 500 ml

  DKK 189,00 Inkl. moms
  Køb nu
 • Makeup – rondeller

  DKK 12,00 Inkl. moms
  Køb nu
 • AYAIDA Foodie

  FOOD’IE

  DKK 229,00 Inkl. moms
  Køb nu
 • Sportslåg

  Sportslåg til drikkeflasker

  DKK 59,00 Inkl. moms
  Køb nu