Aktivt kul til sko

kr. 139,00 Inkl. moms

Ikke på lager

Aktivt kul til sko fjerner effektivt lugt og fugt og forlænger derved dine skoens levetid.

Har du problemer med sure tæer og dårlig lugt i dine sko eller støvler, så prøv aktivt kul til alt slags fodtøj. Du får her to puder der indeholder aktivt bambuskul som effektivt fjerne lugt og fugt fra dine sko.

Sure løbesko kan få et helt nyt liv med en skopude med aktivt kul. Kullet absorberer dårlig lugt og fugt. Kom dine skopuder i dine sure sko og dagen efter er de friske igen.

Aktivt kul til sko af bambuskul indeholder et finmaskede net af små huller og alle de mikroskopiske huller, har en absorberende effekt, der binder skadelige stoffer, og gør at de dårlige partikler bliver absorberet og forsvinder fra omgivelserne.

Granulat fra aktivt kul er lavet af rester af bambusplanter og er overskudsproduktet fra bambusindustrien. Kullet fremstilles ved at brænde bambusresterne ved høj varme og derefter nedkøle trækullet.

Absorption er kodeordet for den naturlige proces, som giver kullet den rensende effekt, da det har betydning for en partikels evne til at fastholde et molekyle i den indre eller ydre overflade.

Se også vores andre produkter med aktivt kul.

Puderne skal genaktiveres 1 gang i kvartalet, dette gøres ved at ligge dem i direkte sollys i 4-6 timer, derefter virker de på ny.

Pakken inkluderer 2 kulpuder som hver indeholder 75g aktivt kul fra bambus. Bambuskullet kommer fra Vietnam og er 100% naturligt og kemikaliefrit. og skal genaktiveres 1 gang i kvartalet 4-6 timer i direkte sollys.

Holdbar i 2 år efter udpakning.

INCI: 100% bambuskul

INDHOLD: 2 stk.

Andre købte også