Bambuskul stav

kr. 139,00 Inkl. moms

14 på lager

Bambuskul stav fra Sumi House renser almindeligt postevand for bl.a. kalk, klor og andre urenheder. Samtidig afgiver den mineraler som bl.a. magnesium, calium og kalium til vandet.

Placere den i vand i en kande, karaffel etc. og lad den stå i køleskabet i 4 timer for at få rent, blødt og og mere velsmagende drikkevand. Brug også vandet til at lave kaffe eller te og smag hvor stor forskel der er på smagen af den færdiglavede kaffe eller te. Kaffen eller teen får en mere blød og rund smag.

Det finmaskede net af små huller og alle de mikroskopiske huller, har en absorberende effekt, der binder skadelige stoffer, og absorberer op til 75% kalk, klor og andre urenheder.

Absorption er kodeordet for den naturlige proces, som giver kullet den rensende effekt, da det har betydning for en partikels evne til at fastholde et molekyle i den indre eller ydre overflade.

Inden du tager den i brug skal du skyl bambuskul staven i koldt vand uden brug af sæbe. Derefter skal den koges i en gryde i 10 min. Lad den tørre og køle helt af. Stil den i en karaffel/beholder med vand og lad den virke i mindst 4 timer. Bambuskul staven skal genaktiveres en gang om måneden. Dette gøres ved at koge den i nogle minutter derefter virker den på ny.

Bambuskul staven fra Sumi House renser ca. 2 til 2,5 liter vand på ca. 4 timer. Ved dagligt brug har den en levetid på ca. 3 måneder. Derefter kan den med fordel stikkes i jorden ved potteplanterne, hvor den afgiver massere af mineraler til dine planter.

Vi har samlet vores bambuskul stav og vandkaraffel med filter til dig i vores Rent vand pakke. Her får du et flot sæt til middagsbordet eller en god gave

Bambuskullet kommer fra Vietnam og er 100% naturligt og kemikaliefrit.

Ønsker du også at have rent, blødt og velsmagende drikkevand med på farten, kan du tilføje vores Bambuskul To Go stav til din drikkeflaske.

Se også vores andre produkter med aktivt kul

INCI: 100 % bambuskul

INDHOLD: 1 stk.

Andre købte også