Tilbud

Forkæl din krop

DKK 189,00 Inkl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Ryd

Denne skønne “forkæl din krop” pakke indeholder:

1 økologisk kropsolie (50 ml)
1 strikket vaskeklud i økologisk bomuld
1 økologisk sæbe

Kropsolien er fra Sæberiget, og fås i 2 varianter, lavendel og citrongræs. Olierne er håndrørte olie, som blandt andet indeholder omega 7 fedtsyrer, som har en positiv virkning på rynker og hudlinjer. Derudover er der et højt indhold af naturlige A og E vitaminer. Begge varianter er skønne og plejende for din krop. Du skal blot vælge den duft, du bedst kan lide. Lavendel har en beroligende effekt, mens citrongræs er mere opfriskende.

De strikkede klude fra By-Lohn er virkelig skønne. De er strikkede af GOTS certificeret økologisk bomuld. GOTS certificeringen er din sikkerhed for, at bomulden kommer fra en bæredygtig produktion. Du kan vælge mellem 6 forskellige farver: Off white, pink, lys grå, blå, navy og tannin. Vælg den farve du bedst kan lide.

Sæben er også fra Sæberiget. De laver de skønneste faste sæber med forskellige dufte. Alle sæber er fremstillet på eget værksted i Vestjylland, hvor Sæberiget holder til. Sæberne er fremstillet af naturlige materialer. De kan bruges til både hænder og hele kroppen. Vælg mellem følgende dufte; citronsgræs, lavendel, fyrrenåle, appelsin, rose eller vælg den neutrale udgave.

Du sammensætter din egen udgave, præcis efter dine favoritter, så du kan forkæle din krop.

Det er velvære og hverdags luksus, som også vil være et godt valg til din veninde eller som værtindegave.

Værsgo forkæl din krop!

Andre købte også