Tilbud

Hårpleje

DKK 139,00 Inkl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Ryd

Dette skønne hårpleje sæt består af:

1 stk styling kam
1 stk hårbørste
1 stk shampoo bar

Både styling kam og hårbørsten er produceret af hvedestrå og hvedefibre. Et godt og bæredygtigt alternativ til plastik. Kam og børste fås i 2 friske farver, nemlig Mint og Lyng. Du vælger den farve, du bedst kan lide.

Hårbørsten har en blød pude med træknopper, der blider let gennem håret. Den giver samtidig hårbunden en let gang massage ved hvert strøg. Børsten kan bruges til både kort og langt hår.

Hvis børsten været anvendt i vådt hår eller blevet gjort ren med vand og sæbe skal den placeres med puden nedad så evt. vand kan løbe ud gennem lufthullet.

Shampoo baren er fra Sæberiget. Sæberiget fremstiller deres produkter på eget værksted i Vestjylland. Stærk inspireret af den vestjyske natur. En shampoo bar er et godt alternativ til traditionel shampoo. En shampoo bar er drøj i brug, og disse shampoo barer er fremstillet af naturlige materialer, så du ikke skal bekymre dig om farlig kemi. Derudover er der langt mindre emballage til sæben. Du bruger shampoo baren ved at gnide den rundt i håret, så der dannes en blød skum. Du kan også skumme den op i hånden først. Brug shampooen i alt håret. Skyl håret efter brug. Shampoo baren kan bruges i alt slags hår, men er bedst til fint/krøllet og gråt/tørt hår.

Et bæredygtigt hårpleje sæt, der kan bruges af både store og små.

Andre købte også