Kropsolie med lavendel

DKK 199,00 Inkl. moms

Beroligende lavendel.

Lavendel har ud over sin beroligende og afstressende effekt også en dejlig duft.

Denne skønne kropsolie indeholder ud over økologisk kirsebærkerneolie kun rene økologiske råvarer uden tilsætningsstoffer overhovedet.

1 på lager

Varenummer (SKU): 100-10 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne skønne Kropsolie tilføjer din hud en masse fugt og naturlige letabsorberbare olier.

Brug den efter badet, hvor den påføres den stadig fugtige hud istedet for lotion eller som få dråber i et karbad. Kan også med fordel bruges som massageolie.

 

Indhold:

Økologisk tidselolie, økologisk hampefrøolie, økologisk kirsebærkerneolie, Squalane, E-vitamin og lavendelolie.

 

Den økologiske kirsebærkerneolien er koldpresset i Østrig og består af Fairtrade kirsebærkerner indsamlet i bjergene i Usbekistan.

Den er sprængfyldt med omega 7 fedtsyrer og har en positiv virkning på rynker og hud linjer. Den blødgørende olie har ydermere et højt indhold af naturlige A og E-Vitaminer.

Squalane er udvundet af oliven og virker beskyttende og blødgørende. Den virker som transportmiddel for andre fedtopløselige fedtstoffer, der derved trænger hurtigere og dybere ind i huden.

E-vitamin er en antioxidant, der dels beskytter huden mod skadelige virkninger og bevarer hudens elasticitet og smidighed.  Er især god til moden og normal/tør hud.

 

Holdbarheden er efter åbning 1 år.

Indhold 100ml.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
Olier

Koldpresset og filtreret olie af økologiske tidselfrø, Økologisk koldpresset hampefrøolie, velegnet til pleje af tør og sart hud, Koldpresset økologisk kirsebærkerneolie, Squalane, udvundet af oliven, beskyttende, blødgørende

Duftolier

Økologisk Lavendelolie, beroligende og antiseptisk

Tilsætningsstoffer, konserverings og bindenings produkter

E-vitamin, udvundet af vegetabilske oliefrø, primært soja. antioxidant