Tilbud

Madpakkesæt – baby

DKK 375,00 Inkl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Ryd

Dette madpakke er sæt er perfekt til dig, der har baby med på farten. Det kan være svært at finde steder, hvor man kan få varmet sin mad. Men med dette sæt har du den perfekte madpakke til baby. Du kan have både kolde og varme retter med.

Sættet indeholder:
1 stk drikkeflasker fra AYA&IDA (350 ml)
1 stk FOODIE fra AYA&IDA
1 Spork – en kombineret gaffel og ske, laves i bambus

Drikkeflasken holder væsker kolde i 24 timer, og væsker varme i 12 timer. Du har derfor altid en korrekt tempereret væske med på farten. Drikkeflasken kommer i 2 varianter, Mint og Soft Rose. Du skal vælge den variant, der passer bedst til baby. Drikkeflasken kan indeholde 350 ml væske.

FOODIEN er en termomadkasse, som holder mad varmt i 8 timer og koldt i 12 timer. Den er genial til grød, når børnene er helt små, og er med på farten. Den kan også sagtens bruges til yoghurt, skyr, friske frugtstykker, supper eller andet godt. FOODIEN kommer i 2 farver, Beige og Dark Grey. Du skal vælge den farve, der passer bedst til dig og din baby.

I sættet medfølger også en kombineret gaffel og ske, fremstillet af 100% økologisk bambus. Den passer perfekt til FOODIEN. Den tåler opvaskemaskine, men for holdbarhedens skyld anbefales det at vaske den op i hånden.

Alt i alt er sættet perfekt som madpakke til baby.

Andre købte også