Tilbud

Rent vand pakke

DKK 299,00 Inkl. moms

2 på lager

Rent vand pakke indeholder 1 vandkaraffel med filter og 1 Bambuskul stav.

Vandkaraffel

Vandkaraffel med filter er i et smuk dansk design med patenterede funktioner.

Vandkaraffel med en nyudviklet og patenteret hældeindsats, der gør at karaflen er garanteret drypfri. Derudover har den et indbygget filter der tilbageholder evt. isterninger, citronskiver. Hvilket gør den meget praktisk sammen med en bambuskul stav. Bambuskul staven renser vandet for bl.a. kalk, klor og andre urenheder. Samtidig afgiver den mineraler som bl.a. calcium, magnesium og kalium til vandet.

Ud over de sundhedsmæssige fordele så er bambuskullet meget dekorativt. Hvis du smider en bambuskul stav i din vandkaraffel med filter, får du et smukt indslag til spisebordet samt et sjovt samtaleemne og kan tilbyde dine gæster rent, blødt og mere velsmagende drikkevand.

Bambuskul stav

Bambuskul staven fra Sumi House renser almindeligt postevand for bl.a. kalk, klor og andre urenheder. Samtidig afgiver den mineraler som bl.a. magnesium, calcium og kalium til vandet.

Placere den i vand i vandkaraflen og lad den stå i køleskabet i 4 timer for at få rent, blødt og mere velsmagende drikkevand.

Bambuskul staven har et finmasket net af små huller og de mikroskopiske huller, har en absorberende effekt, der binder skadelige stoffer, og absorberer op til 75% kalk, klor og andre uønskede stoffer.

Bambuskul staven kommer fra Vietnam og er 100% naturligt og kemikaliefrit.

Med Rent vand pakken får du en flot og patenteret vandkaraffel med filter plus en bambuskul stav til at sætte på middagsbordet eller til en god gave.

Se også vores andre produkter med aktivt kul

INDHOLD: Rent vand pakke = 1 vandkaraffel + 1 bambuskul stav

Andre købte også