Vandkaraffel med filter

DKK 199,00 Inkl. moms

2 på lager

Vandkaraffel med filter er i et smuk dansk design med patenterede funktioner.

Vandkaraffel med en nyudviklet og patenteret hældeindsats, der gør at karaflen er garanteret drypfri. Derudover har den et indbygget filter der tilbageholder evt. isterninger, citronskiver. Hvilket gør den meget praktisk sammen med en bambuskul stav. Bamuskul stav renser vandet for bl.a. kalk, klor og andre urenheder. Samtidig afgiver den mineraler som bl.a. calcium, magnesium og kalium til vandet.

Ud over de sundhedsmæssige fordele så er bambuskullet meget dekorativt. Hvis du smider en bambuskul stav i din vandkaraffel med filter, får du et smukt indslag til spisebordet samt et sjovt samtaleemne og kan tilbyde dine gæster rent, blødt og mere velsmagende drikkevand.

Hvis du ønsker at have rent, blødt og velsmagende drikkevand i større mængder i dagligdagen, eller serverer det for dine gæster, skal du bruge karaflen sammen med vores Bambuskul stav.

Vi har samlet vores vandkaraffel med filter og Bambuskul staven til dig i vores Rent vand pakke. Her får du et flot sæt til middagsbordet eller en god gave.

Se også vores andre produkter med aktivt kul

INDHOLD: 1 stk.

Andre købte også

 • Drikkeflasker

  Drikkeflaske – 500 ml

  DKK 189,00 Inkl. moms
  Køb nu
 • Makeup – rondeller

  DKK 12,00 Inkl. moms
  Køb nu
 • AYAIDA Foodie

  FOOD’IE

  DKK 229,00 Inkl. moms
  Køb nu
 • Sportslåg

  Sportslåg til drikkeflasker

  DKK 59,00 Inkl. moms
  Køb nu